Η εταιρία ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΕ, η μεγαλύτερη εγκατάσταση της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, επέλεξε το Entersoft Business Suite, ως το πιο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για τις εταιρείες του Ομίλου. Η εταιρία, δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου φρούτων και λαχανικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αποτελεί ισχυρό πρότυπο ασφάλειας στον κλάδο των τροφίμων, καθώς μέσα από ειδικές διαδικασίες αξιολόγησης και επίβλεψης έχει υλοποιήσει την διαχείριση μέσω του EBS σημαντικών πιστοποιήσεων, όπως: ISO 22000, ISO 9001Global GAP (Good Agricultural Practice), των προϊόντων που διακινεί.

 

Η ανάγκη μιας ενοποιημένης πλατφόρμας λογισμικού, με ευελιξία και επεκτασιμότητα που να ικανοποιεί το σύνολο των αναγκών του εταιρίας ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΕ, ήταν τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν στην επιλογή του Entersoft Business Suite. Το νέο πληροφοριακό σύστημα, αποτελεί πλέον ενιαίο περιβάλλον οργάνωσης και διαχείρισης της Οικονομικής δραστηριότητας της εταιρείας, της διαχείρισης Προμηθειών και  Αποθεμάτων καθώς και της Εμπορικής Δραστηριότητας, με ισχυρές αυτοματοποιημένες δυνατότητες σχηματισμού Εμπορικών και Πιστωτικών πολιτικών.  ToEntersoft Business Suite, τεκμηριώνει την υπεροχή του ως το λογισμικό που διαμορφώνει εύκολα και γρήγορα με εμπορικά δεδομένα την επιχειρηματική ανάπτυξη, δίνοντας έμφαση στον αυτοματοποιημένο τρόπο τιμολόγησης, στην πρόταση τιμής κερδοφορίας και εκκαθάρισης ανά παρτίδα με υπολογισμό των εμπορικών και των παραγωγικών εκκαθαρίσεων, προσφέροντας επιπλέον ένα εξελιγμένο μοντέλο προγραμματισμού εισπράξεων μέσω CRM εργαλείων.

 

Η Ergologic, με πολυετή παρουσία στο χώρο της Πληροφορικής, είναι πιστοποιημένος Platinum συνεργάτης των προϊόντων Entersoft. Αποτέλεσε  την τελική επιλογή της Μενέλαος Φρούτα ΕΠΕ για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της υλοποίησης σύνθετων έργων Πληροφορικής.

 

Ο κ. Μενέλαος Τζούρης, ένας εκ των βασικών μετόχων της ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΕ, ανέφερε σχετικά: «Η εταιρεία βασίζει την περαιτέρω ανάπτυξή της σε νέες τεχνολογίες με σκοπό την βελτίωση του ελέγχου και της παρακολούθησης όλων των διαδικασιών.  Στα πλαίσια αυτά, αποφασίσαμε την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη και του προϊόντος εκείνου που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και θα τις ξεπεράσει. Το Entersoft Business Suite, ανταποκρίθηκε πλήρως σε όλες τις απαιτητικές μας προδιαγραφές, διαθέτοντας μια πληθώρα εργαλείων ανάλυσης και αξιοποίησης των πληροφοριών μας βοήθησε να ενισχύσουμε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά μας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τον έλεγχο των εμπορικών μας συναλλαγών, ενισχύοντας την κερδοφορία μας και απογειώνοντας την εμπορική εικόνα της επιχείρησής μας».

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top