Νέα εγκατάσταση PylonHospitality στο Ξενοδοχείο KalavritaCanyonHotel & Spa!

 

Η Ergologicπιστοποιημένος Platinum συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων στον χώρο της Εστίασης, της Φιλοξενίας και του Τουρισμού.

 

Πρόσφατα, το ξενοδοχείο KalavritaCanyonHotel & Spa, ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης των Καλαβρύτων, ανανεώθηκε μηχανογραφικά επιλέγοντας την λύση PYLONHospitalityμια ενοποιημένη πλατφόρμα που καλύπτει εύκολα και γρήγορα όλες τις παραδοσιακές αλλά και τις σύγχρονες ανάγκες μιας τουριστικής επιχείρησης. 

 

ΗErgologic,  με 20ετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, ανέλαβε την υλοποίηση της λύσης, με σκοπό την αποτύπωση και πλήρη ενσωμάτωση των λειτουργιών του Ξενοδοχείου στην δομή της νέας εφαρμογής. Μέσα από απλοποιημένες διαδικασίες γίνεται η Διαχείριση των Κρατήσεων (αφίξεις, αναχωρήσεις, έλεγχος διαθεσιμότητας, πλάνο δωματίων), η σύνδεση της εφαρμογής με τα POS των επισιτιστικών τμημάτων και του κυκλώματος Λιανικής (RestaurantPoolBarSPAGiftShop) και η Λογιστική παρακολούθηση με την δυνατότητα έκδοσης όλων των τύπων παραστατικών. Δυναμικά παρακολουθούνται επίσης όλα τα Συμβόλαια, οι Τιμοκατάλογοι, καθώς και η Online διασύνδεση με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και η Διαχείριση Mobile.

 

Η Διοίκηση του ξενοδοχείου έχει πλέον την δυνατότητα να παρακολουθεί απομακρυσμένα όλα τα τμήματα μέσω tablet και κινητού, λαμβάνοντας καθημερινά πλήθος αναφορών, όπως προβλέψεις πληρότητας, στατιστικά ξενοδοχείου, ανάλυση εσόδων-εξόδων κ.α. 

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top