Η ERGOLOGIC συμμετέχει στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Επιμελητήρια επτά νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδος, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

 

Η έκθεση φέτος διεξάγεται στην Κόρινθο και φιλοδοξεί να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την επιχειρηματική ευελιξία της Ελληνικής επιχείρησης!

 

Οι φορείς της διοργάνωσης, θέτουν κάθε χρόνο όλο και υψηλότερους στόχους ποιότητας, πληρότητας και επισκεψιμότητας, με την συμμετοχή εκπροσώπων από διάφορους κλάδους της  οικονομίας, όπως η Εστίαση, ο Τουρισμός, η Γεωργία, η Ενέργεια και η Τεχνολογία. Με την τόνωση της εγχώριας αγοράς, αναδεικνύεται και προβάλλεται η οικονομική δραστηριότητα της περιοχής, προωθούνται τα προϊόντα σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό ενώ παράλληλα συνάπτονται εμπορικές συμφωνίες και ανιχνεύονται μελλοντικές συνεργασίες με επιχειρήσεις της περιοχής.

 

Είναι προφανές ότι μέσα από τέτοιου είδους προσπάθειες και συμμετοχές, προάγεται η επιχειρηματική ανάπτυξη και ενισχύονται οι επενδύσεις και οι πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top