Η εταιρεία πληροφορικής Ergologic,σε συνεργασία με τα CoffeeIsland την μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη με 422 καταστήματα, κατέκτησαν με κοινή συμμετοχή, το βραβείο SILVER στην φετινή απονομή των Impact Bite Awards, με την εφαρμογή ErgoFlow® που είχε ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών της Coffee Island.

 

Η εταιρεία, παρουσίασε μεγάλη δυναμική ανάπτυξης και εξέλιξης τα τελευταία χρόνια, χάρη στην καινοτομία που προσέφερε στον χώρο του καφέ. Στα σχέδια της ήταν η αναζήτηση μιας Ολοκληρωμένης Λύσης, ένα «Onestepprocess» εργαλείο, για την ενιαία οργάνωση των εταιρικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών της.

 

Η μακροχρόνια συνεργασία με την Ergologic, οδήγησαν στην επιλογή του ErgoFlow®, ενός εργαλείου που αυτοματοποιεί πλήθος διαδικασιών on Time, onBudget, onyourNeeds!

Το ErgoFlow®, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για την αυτοματοποίηση πολύπλοκων επιχειρησιακών διαδικασιών. Σήμερα βρίσκεται εγκατεστημένο σε πληθώρα μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, υποστηρίζοντας την αμφίδρομη επικοινωνία με κορυφαία ERP & CRM συστήματα της αγοράς, όπως SAP, MicrosoftDynamicsNAV, EntersoftBusinessSuite, OramaERP, SEN κ.α. 

 

#ERGOLOGIC

#CoffeeIsland

#partners

#ImpactBiteAwards2019

#SILVERaward

Υποστηριξη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του portal τεχνικής υποστήριξης της Ergologic.

Υποστήριξη

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top