companyprofile

Η Εταιρεία

H ραγδαία εξέλιξη της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών, υπέδειξαν ότι το μέλλον και η επιτυχία της επιχείρησης καθορίζονται από την ικανότητά της να αξιοποιεί πολύτιμους πόρους, όπως η Επιχειρηματική γνώση και η Εξειδίκευση.

Ιστορική Αναδρομή

Η ERGOLOGIC ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα και εξειδικεύεται στη Σχεδίαση, Εγκατάσταση, Υποστήριξη και Συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής στις Μικρομεσαίες και Μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

veritasΤον Αύγουστο του 2008, η Ergologic ΑΕΒΕ απέκτησε το πιστοποιητικό ποιότητας ISO9001: 2000, διασφαλίζοντας έτσι σύμφωνα με Διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές, ότι θα συνεχίσει να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Σε συνδυασμό με το άρτια κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, το ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο και την μεγάλη εγκαταστημένη βάση επιδιώκει με επιτυχία την  αποτελεσματική αύξηση της ικανοποίησης των πελατών. Τον Μάρτιο του 2012, η Ergologic ΑΕ απέκτησε την τελευταία έκδοση του πιστοποιητικού ISO9001: 2008.

Η διαρκώς αυξανόμενη πελατειακή της βάση σε συνδυασμό με τη στρατηγική της εταιρίας για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την οδήγησε το 2009 στη δημιουργία γραφείων στην Αθήνα. Οι ρυθμοί ανάπτυξης επέβαλαν το 2014 τη μετεγκατάσταση σε νέο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο 300 m2,  όπου μπορεί να ικανοποιήσει την αύξηση του στελεχικού δυναμικού της εταιρίας, συμβάλλοντας  στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της.

Η Εταιρεία Σήμερα...

Διαθέτοντας στρατηγικής σημασίας συνεργασίες και υποστηρίζοντας προϊόντα καταξιωμένων οίκων Πληροφορικής, η ERGOLOGIC ΑΕΒΕ κατέκτησε γρήγορα ηγετική θέση στο χώρο των Ολοκληρωμένων Λύσεων της Πληροφορικής.

Θέτοντας την «Πληροφορία σε κίνηση», η ERGOLOGIC ΑΕΒΕ σχεδιάζει, προτείνει και αναπτύσσει νέες, φιλικές προς τον χρήστη εφαρμογές, που απελευθερώνουν την επιχειρηματική δομή και συνδυάζουν με επιτυχία:

 •     την ευκολία στην πρόσβαση,
 •     την ταχύτητα στην ανάκτηση αποτελεσμάτων
 •     το χαμηλό κόστος


Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, προσφέρει, μέσα από την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της, λύσεις που αφορούν την Διαχείριση Επιχειρησιακών Συστημάτων, όπως:

 •     Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP)
 •     Συστήματα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM)
 •     Συστήματα Επιχειρησιακής Ευφυΐας (BI/MIS)
 •     Διαδικτυακές Εφαρμογές (eShop – B2C, B2B,  Content Management)
 •     Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων (DocumentManagement)
 •     Συστήματα Διαχείρισης Ροής Εργασίας (WorkFlow)
 •     Εφαρμογές Έξυπνων Συσκευών και Κινητών Τηλεφώνων (MobileApps)
 •     Συστήματα Διαχείρισης Μισθοδοσίας και Ανθρωπίνων Πόρων (HRM, Payroll)


Η ERGOLOGIC ΑΕΒΕ προτείνει στους πελάτες της ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις που ενισχύουν την προσαρμογή της Επιχείρησης στις απαιτήσεις της Κάθετης Αγοράς που ανήκει, καθιστώντας τη πρωτοπόρο και προσδίδοντάς της συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία, είναι σε θέση να αναπτύσσει και να υποστηρίζει για λογαριασμό των πελατών της, τις κατάλληλες για κάθε περίπτωση Ολοκληρωμένες Εφαρμογές Πληροφορικής που συμβάλλουν στο τρίπτυχο: αύξηση της παραγωγικότητας - μείωση του κόστους – βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης του πελάτη.

Εστιάζοντας στην δημιουργία και διατήρηση αμοιβαία επωφελών και μακρόχρονων συνεργασιών, ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις σύνθετες ανάγκες των πελατών της, επιχειρώντας να αναδείξει την μοναδικότητα της αξίας κάθε επιχείρησης και να υποστηρίξει με κάθε τρόπο την Επιτυχία της.

Στοχεύουμε στο να αισθάνεται ο πελάτης την ERGOLOGIC ΑΕΒΕ, ως τον απαραίτητο συνεργάτη σε θέματα Πληροφορικής, που έχει τη διάθεση και την ικανότητα να προτείνει εκείνες τις λύσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (One Shop Stop).

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top