Από από το 2013, η ERGOLOGIC έχει επιλέξει τις Μηχανογραφικές Λύσεις της εταιρείας Epsilon Net, ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου οργανισμού, ο οποίος από το 1999 εξειδικεύεται στην παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, ψηφιακού περιεχομένου και εκπαίδευσης, για την στήριξη μικρομεσαίων & μεγάλων επιχειρήσεων. 

 

Ergologic, με κύριο στόχο την πρόσβαση σε νέες ιδέες, λύσεις και καινοτομίες, έχει ενταχθεί στο επίσημο δίκτυο συνεργατών του ομίλου Epsilon Net, ως Platinum συνεργάτης, υποστηρίζοντας όλο το οικοσύστημα εφαρμογών των προϊόντων της, όπως: Λογιστικές & Εμπορικές εφαρμογές της σειράς PYLON (Pylon Hospitality, Restaurant, Commercial, Retail, Mobile), εφαρμογές Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων (PYLON Payroll & HRM). Μέσα από μια άρτια οργανωμένη ομάδα πιστοποιημένων συμβούλων και αναλυτών, η Ergologic επενδύει καθημερινά στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εξειδικευμένων εφαρμογών PYLON, οι οποίες απευθύνονται σε κάθε είδους Εμπορική και Τουριστική επιχείρηση.

 

O Όμιλος EpsilonNet δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης. Εισήχθη στο χρηματιστήριο Αθηνών το 2008 και απασχολεί πάνω από 380 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 25.000 πελάτες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό και επιχειρηματικό κλάδο εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Epsilon Net, ενώ ανήκει στις πιο γοργά αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, διατηρώντας ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 50% κατά την τελευταία 5ετία.

Τεχνολογία, εξυπηρέτηση, και καινοτομία αποτελούν βασικούς άξονες ανάπτυξης της εταιρίας για τους οποίους έχει επανειλημμένα βραβευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

        

 

 

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top