Η μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην εγχώρια αγορά, έχει σφραγισθεί με την σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με καταξιωμένους οίκους πληροφορικής της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι  συνεργασίες  αυτές,  παρέχουν τη δυνατότητα στην εταιρία να σχεδιάζει και να προτείνει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, προσθέτοντας αξία στην επιχείρησή τους.  

 

Η ERGOLOGIC με σαφή προσανατολισμό στην υλοποίηση και την ανάπτυξη λύσεων τεχνολογίας αιχμής,βρίσκεται από το 2007 ανάμεσα στους πιστοποιημένους και σημαντικούς συνεργάτες της Microsoft

Περισσότερα...

entersoftΑπό το 2010 η ERGOLOGIC κατατάσσεται στην ανώτερη βαθμίδα αξιολόγησης συνεργατών της εταιρείας Entersoft ως Platinum Partner, διαθέτοντας εξειδίκευση σε όλο το οικοσύστημα εφαρμογών του Entersoft Business Suite, (ERP, CRM, WMS, MRP, Retail, Mobile, E-Commerce & B.I) σε ενοποιημένο περιβάλλον.

Περισσότερα...

lsretail

Σημαντική θέση στο δίκτυο συνεργατών της LS Retail έχει κερδίσει   η ERGOLOGIC τα τελευταία έτη, διατηρώντας τον τίτλο του LS Retail Gold Partner. Οι απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν οι συνεργάτες για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλές και  ηErgologic έχει επιτύχει επαναλαμβανόμενες τιμητικές διακρίσεις, λόγω των σημαντικών επιδόσεων της στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των εταιρειών που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες λύσεις.

Περισσότερα...

 

Από από το 2013, η ERGOLOGIC έχει επιλέξει τις Μηχανογραφικές Λύσεις της εταιρείας Epsilon Net, ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου οργανισμού, ο οποίος από το 1999 εξειδικεύεται στην παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, ψηφιακού περιεχομένου και εκπαίδευσης, για την στήριξη μικρομεσαίων & μεγάλων επιχειρήσεων. 

 

Περισσότερα...

  

H Ergologic, από την αρχή της λειτουργίας της επέλεξε την υποστήριξη ενός από τα πιο ώριμα ERP της Ελληνικής αγοράς, το λογισμικό ORAMA ERP.  Με περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της και την επιτυχημένη ολοκλήρωση σύνθετων και απαιτητικών έργων, η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα από ικανά στελέχη και έμπειρους συμβούλους με βαθιά γνώση των προϊόντων που βασίζονται σε ORACLE, οι οποίοι αξιοποιούν διαρκώς την τεχνολογική υπεροχή της κορυφαίας βάσης δεδομένων.

Περισσότερα...


Η πλατφόρμα Qlik, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της επιχειρηματικής ευφυΐας & των Analytics. Η Ergologic από το 2013 έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την Qlik Hellas για την προώθηση των λύσεων Qlik View & Qlik Sense.

Περισσότερα...

  entersoft lsretail  epsilonqrae   oracle 
 
Go to top